Dit is mijn verhaal

In mijn leven heb ik enkele grote transformaties doorgemaakt. Tot mijn 40e levensjaar had ik me niet verdiept in mezelf. Tot ik voor het eerst in mijn leven voelde wat onvoorwaardelijke liefde was. Dit maakte mijn wereld in een keer honderd keer groter. Voor het eerst in mijn leven ontdekte ik mijzelf. Mijn essentie. Het heeft me wakker geschud. Heel veel puzzelstukken vielen op hun plaats. Een gevoel van compleetheid.

Ik heb ervoor gekozen deze kans te pakken en mijn leven compleet te veranderen. Het was nu of nooit. Deze keus was een van de belangrijkste keuzes die ik in mijn leven gemaakt heb. Nu is er niets meer zoals daarvoor. Ik doe wat echt belangrijk voor mij is en wat echt bij me past. Ik ben nu echt mezelf. Ik kan weer voelen, sta verbinding met mijzelf en de ander en ben sensitief voor mijn eigen signalen en die van anderen.

Door mijn ervaring kan ik mij goed inleven en jou ondersteunen bij belangrijke thema’s in jouw leven. Mijn kracht is dat ik ervaren heb hoe het is om NIET mezelf te zijn en ervaren heb hoe het is om WEL mezelf te zijn. Ik kan je helpen bij ‘minder in je hoofd’ en ‘meer in je gevoel’ en meer jezelf te zijn en door helderheid te brengen. In mijn werk is het dan ook een rode draad om mensen een stap dichter bij zichzelf en hun gevoel brengen. Innerlijke wijsheid activeren met de wijsheid die in mij werd bevrijd. Ik gun mijn klanten de rijkdom die ik zelf ervaar.

Inmiddels werk ik bijna 10 jaar als coach en hou ik nooit op met leren. Ik heb diverse opleidingen voltooid en certificeringen gehaald. Mijn doel is niet anders: klanten dichter bij zichzelf te brengen en te verrijken. Dit is wat ik ook terugkrijg: mijn klanten zeggen dat ze opener en meer verbonden zijn. Hierdoor zijn ze meer zichzelf, meer zelfleidend en minder afhankelijk van omstandigheden. Ze kunnen beter bij hun gevoel en innerlijke wijsheid. Ze hebben zichzelf verrijkt.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Ik geloof in jou

Ik geloof in de positieve kracht die al van nature in je zit. Met mijn coaching versterk ik die voor particulieren, professionals, en managers, voor hun persoonlijk leiderschap, verruimende perspectieven en verdieping van hun leven. Mijn droom is om een miljoen mensen te helpen verdiepen.

Als senior coach activeer ik mensen in hun bezieling, zingeving en innerlijke wijsheid. Door persoonlijke transformaties, veranderprocessen en ontwikkeling. Door mijn brede kijk en oprechte interesse zie ik volop mogelijkheden om mensen in hun ware kracht te zetten, met hun verlangens, uitdagingen en emoties. Mijn manier van werken is resultaatgericht, in een liefdevolle, respectvolle en veilige omgeving. Meestal maak je al grote sprongen met vijf coaching sessies.