Liefdevol uitdagen

Samen gaan wij op zoek naar wat voor jou werkelijk belangrijk is. In korte tijd is voor jou helder wat jouw gewenste resultaten zijn, wat het behalen van deze resultaten mogelijk maakt en hoe we eventuele hindernissen overwinnen, zodat je wél bereikt wat je wilt.

Ik bied je een open en veilige ruimte, waarin je gezien en gehoord wordt en gewoon jezelf kan zijn. Soms kun je hierin ook eindelijk loslaten wat je in de weg staat. Ik ondersteun je bij het vinden van je eigen antwoorden en geef je inspiratie om jouw mogelijkheden te ontdekken. Jij maakt sprongen vooruit en blijft altijd eigenaar van jouw coachtraject.

Dat kan alleen als we openheid en verbinding creëren. Dit is ook de basis van mijn coaching: verbinding van mensen met zichzelf, met elkaar en ook met werk. Ik kijk naar jou als uniek en authentiek mens, met al jouw wensen en verlangens, talenten en kansen. Vanuit daar benaderen we jouw coachvragen. Bij mij is coaching dus altijd maatwerk.

Ik daag je uit om drie dingen te doen: boek een gratis en vrijblijvende proefsessie, bedenk waar je nu hulp bij kan gebruiken en stel je open om meer betekenis aan jouw leven te geven. Waarom? Je wordt er blij van!

Ik ben een professional

Ik ben een internationaal gecertificeerde professionele coach.
Ik ben Professional Certified Coach (ICF), Certified Senior Practitioner Coach (NOBCO/EMCC) en Certified Professional Co-active Coach (CTI). Ik werk volgens de ethische gedragscodes van de International Coach Federation en de European EMCC.

Team coaching

Naast life coaching, coach ik ook teams.
Ik coach teams in talent ontwikkeling, team resultaten en hoe de teamleden met elkaar samenwerken. Daarbij heeft de teamleider een parallel coach proces voor de samenwerking met het team en een persoonlijk ontwikkeldoel.

Inspiratie clip